Hondentraining Het Goede Spoor

Tijden

De precieze data en tijden worden u ook voor aanvang van de cursus per e-mail toegestuurd. U kunt ze ook altijd terugvinden op deze website in de agenda.

We trainen op de zaterdagochtend. Pups van 9.00 - 10.00 uur, de andere groepen van 9.00-10.00 of van 10.15-11.15. Tussendoor, van 10.00 - 10.15 uur is er koffiepauze. Ook bij slecht weer wordt er door ons getraind, tenzij het onverantwoordelijk is voor hond en baas.

De data en tijden van de theorie-ochtend en EHBO-lezing vindt u terug in onze agenda.

Aanmelden/verhindering/vragen/contact

Wilt u zich aanmelden voor een training of 1 van de avonden, bent u verhinderd voor een training of hebt u nog vragen, klik dan op contact en vul ons contact- of aanmeldformulier in. Ook kunt u ons bereiken via hondentraining@hetgoedespoor.nl.    

Kosten

Graag de eerste les contant betalen bij Frits.

Onderdeel

Kosten  

Voorjaarscursus, praktijklessen + Theorie-ochtend en EHBO-lezing

€85,00

Najaarscursus, praktijklessen + Theorie-ochtend en EHBO-lezing

€85,00

Puppy voorjaarscursus, praktijklessen + Theorie-ochtend en EHBO-lezing. Dummy's, fluiten en vastlegpennen kunt u bij ons aanschaffen.

€85,00

Puppy najaarscursus, praktijklessen + Theorie-ochtend en EHBO-lezing. Dummy's, fluiten en vastlegpennen kunt u bij ons aanschaffen.

€85,00

Zomeroverbrugging

€ 35,00

Puppy-instroom (bij genoeg animo)

€ 85,00


Locaties en routebeschrijvingen

Theorie-ochtend
Locatie volgt na opgave

Trainingen Bussloo
Withagenweg, Bussloo. Voor de routebeschrijving klik hier of kijk op www.leisurelands.nl -> gebieden -> Bussloo, voor de plattegrond. Denk erom elke training € 3,00 mee te nemen voor de slagboom. Voordeelpas is aan te vragen bij www.leisurelands.nl

Trainingen Wechelerveld
Wechelerweg, Diepenveen

EHBO-lezing
Door Jolinde Duurland van Dierenkliniek Keizerslanden uit Deventer