Hondentraining Het Goede Spoor

Diverse cursussen

Voor- en najaarscursus

In de voor- en najaarscursus leert u als leider duidelijk en vooral ook consequent optreden. Ook socialiseren is een belangrijk onderdeel. U leert uw hond goed kennen en gaat lekker met hem spelen. En natuurlijk maakt de hond – spelenderwijs – ook kennis met een aantal jachtonderdelen.

De jachtfluit, een dummy en het opsporen van geuren zijn onderdelen van de cursus . U gaat een echte band opbouwen met uw hond want u prikkelt zijn instinct. Waarom zou hij u niet gehoorzamen want u doet al deze leuke dingen met hem. De voor- en najaarscursus bestaan uit 10 praktijklessen, een theorie-ochtend en EHBO lezing. Tijdens de 10de les wordt u beoordeeld. Bij het afronden van de cursus ontvangt u een deelnamecertificaat.

Onze trainingen bevatten een breed pakket voor pups, jonge en volwassen honden. De honden worden in groepen ingedeeld en we rouleren elke 30 minuten naar een ander onderdeel/instructeur. We hebben de puppygroep, A-groep, B-groep en C-groep.

Na een uur trainen gaan we samen koffie of thee drinken. Dan kun u vragen stellen en uw ervaringen delen met de instructeurs en uw medecursisten. Deze momenten zijn altijd erg gezellig: een hond opvoeden is hard werken, maar vooral ook ontzettend leuk. Schroom niet om uw vragen te stellen, dit mag gerust ook tijdens de les.

Zomeroverbrugging

Voor cursisten die bezig willen blijven organiseren we, bij genoeg animo, tussen de cursussen door een zomeroverbrugging. Een overbrugging bestaat uit 4 lessen. Hou voor de precieze data en locatie uw e-mail en de agenda in de gaten.