Hondentraining Het Goede Spoor

Puppytraining


Heeft u een nieuwe pup? Kom op training bij Hondentraining Het Goede Spoor! Onze puppytraining is gericht op rasgroep 4 dashonden, rasgroep 6 lopende en zweethonden, rasgroep 7 voorstaande honden en rasgroep 8 retrievers, spaniƫls en waterhonden.

Onderdelen

In de puppygroep worden naast de basiselementen (zit, af, blijf en hier) ook onderdelen ingebracht met elementen uit de jachttraining. Hieronder vallen: aanleren steadyness, grondbeginselen apporteren, vasthouden dummy, watersocialisatie, aanleren speuren, eerste fase vooruitsturen, komen op fluitsignaal en kennismaken met wild. Echt iets voor de retrievers en de overige jachthonden.

Je leert je hond goed kennen en gaat lekker met hem spelen, met als doel een hechte band opbouwen met je pup door prikkeling van hun instincten. Daarnaast staat socialiseren bij ons hoog in het vaandel. Belangrijk voor de pups is dat ze met elkaar kunnen socialiseren ze leren immers van elkaar.

De puppycursus bestaat uit een aantal praktijklessen, met daarnaast 1 theorie-ochtend. Vast onderdeel van onze cursussen is de honden EHBO-lezing. We trainen in kleine groepjes. De pups trainen een uur.

Voor alle praktische informatie als kosten, locatie en tijden, klikt u hier .

Puppyinstroom

Bij genoeg animo zullen we op sommige momenten een puppyinstroom aanbieden. Dit is voor cursisten die al ruim voor de andere cursussen hun pup krijgen. Een puppyinstroom bestaat uit 4 lessen. De locatie wordt bekend gemaakt na aanmelding. Hou voor de precieze data de agenda in de gaten.