Hondentraining Het Goede Spoor

Onze Instructeurs

Simone Beumer

Simone verzorgt ook al jarenlang hondentrainingen.
Ze heeft twee honden, een Ridgeback en een Bayerischer Gebirgsschweishund waarmee zij KJV jachtopleidingen heeft gedaan en gedrag en gehoorzaamheidscursussen.
Met beide honden heeft ze diverse zweetproeven behaald en een aantal succesvolle natuur nazoeken.
Voor het zweetwerk heeft zij haar certificaat behaald bij Rosemarijn Gelauff van Honden op het spoor tevens de Reewidbeheer cursus en letselherkenning bij IPC Groene ruimte.
Zij verzorgt naast de gewone training nu ook de zweetwerktrainingen.
Daarvoor volgt zij regelmatig workshops en seminars in Nederland en Duitsland.
Ook gaat ze mee op jacht in Nederland en Duitsland.
Simone vindt het consequent en gemotiveerd bezig zijn met je hond belangrijk.
Dit alles op de positieve methode.

Gerrit Bosman

Gerrit heeft jaren getraind bij de Golden Retriever Club Nederland (GRCN) en heeft aan de jachtcursussen C en B mee gedaan bij de GRCN. Gerrit heeft veel geduld met honden en kan de mensen op een humoristische manier bijspijkeren binnen de onderdelen van de jacht. Sinds ’10 gestart als instructeur binnen ons team. Gerrit heeft een Wetterhound genaamd Joppe.

Frits Waanders

Frits is al jaren aan het trainen, met name heeft Frits een passie voor jachttrainingen. Deze volgt hij op zeer vroege uurtjes in het weekend. Frits kan onderdelen uit de jacht op een leerzame manier overbrengen aan de cursisten en mensen motiveren voor het onderdeel apporteren.

Mirella Engels

Heeft samen met haar man een Friese Stabij genaamd Tibbe. Mirella en haar man deden beiden de cursussen met Tibbe, zowel bij Het Goede Spoor als bij een andere hondenschool en zij volgden natuurlijk ook de workshops en dergelijke bij en/of van de rasvereniging. Mirella is op dit moment onze webmaster.

Peter Kremer

Peter is al vanaf zijn jeugd bezig met honden. Als jochie van 14 jaar ging hij al mee met de collega’s van zijn vader, zijn vader was politieagent en zodoende kwam hij in aanraking met de diensthonden binnen het korps. Ook heeft hij pakwerk gedaan. Het lezen van honden is bij het pakwerk essentieel. Doordat hij het lezen van honden gemakkelijk vind, is hij honden gaan begeleiden. Dit heeft mij in bijna 40 jaar veel ervaring opgeleverd, die ik graag wil delen met anderen. Ik wil mij heel graag inzetten om begeleiders te leren om zo positief mogelijk een hond te leren begrijpen en andersom. Inmiddels heeft de waak- en verdedigingshond, een aantal jaren geleden, plaatsgemaakt voor de jachthond. Ik heb een passie voor de Vizsla Draadhaar en dankzij onze kennel met 4 Vizsla’s, ben ik inmiddels ook ervaren met de verschillende jachtproeven en met het trainen van jachthonden en het begeleiden van hun baasjes.

Grid cell

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam.

Grid cell

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam.

Grid cell

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam.