Hondentraining Het Goede Spoor

Onze Instructeurs


Martin van der Veen

Martin heeft sinds enkele jaren een Golden Retriever: James en een Maltezer Kruising: Jayden. Met beide diverse cursussen gevolgd bij een kynologenclub en met James ook bij Het Goede Spoor. Hiervoor enkele jaren getraind met , een Golden Retriever, bij de GRCN. Martin vindt het geweldig met de hond(en) te mogen samenwerken op basis van wederzijds respect. Vooral op de jachtonderdelen, waar beiden een passie op hebben. Martin gaat bij ons aan de slag als aspirant-instructeur.

Simone Beumer

Simone verzorgt ook al jarenlang hondentrainingen.
Ze heeft twee honden, een Ridgeback en een Bayerischer Gebirgsschweishund waarmee zij KJV jachtopleidingen heeft gedaan en gedrag en gehoorzaamheidscursussen.
Met beide honden heeft ze diverse zweetproeven behaald en een aantal succesvolle natuur nazoeken. 
Voor het zweetwerk heeft zij haar certificaat behaald bij Rosemarijn Gelauff van Honden op het spoor tevens de Reewidbeheer cursus en letselherkenning bij IPC Groene ruimte. 
Zij verzorgt naast de gewone training nu ook de zweetwerktrainingen.
Daarvoor volgt zij regelmatig workshops en seminars in Nederland en Duitsland.
Ook gaat ze mee op jacht in Nederland en Duitsland.
Simone vindt het consequent en gemotiveerd bezig zijn met je hond belangrijk.
Dit alles op de positieve methode.

Gerrit Bosman

Gerrit heeft jaren getraind bij de Golden Retriever Club Nederland (GRCN) en heeft aan de jachtcursussen C en B mee gedaan bij de GRCN. Gerrit heeft veel geduld met honden en kan de mensen op een humoristische manier bijspijkeren binnen de onderdelen van de jacht. Sinds ’10 gestart als instructeur binnen ons team. Sinds kort is Gerrit Wetterhoundpup Joppe aan het trainen.

Hans Liesting

Hans is zelf al tientallen jaren aan het trainen met z'n hond. Heeft de hoogste groepen behaald met trainen doordat ie altijd gemotiveerd bezig is. Ook Hans heeft de passie "jachttraining". Daarnaast vind hij het belangrijk respectvol en consequent met de hond om te gaan. Hij kan didactisch lesgeven aan mensen, weet mensen enthousiast te krijgen en te motiveren.

Nienke Roelofs

Nienke heeft net haar opleidingen bij Quiebus afgerond en therapiehond begeleider bij Dogswork (2016). Momenteel volgt ze nog een opleiding voor gedragtherapie erbij bij Annorlunda. Tevens heeft ze met Roefus bij ons getraind! Waar ze nu het zweetwerk mee doet. Ook assisteert zij bij het zweetwerk. Voor de theorie en achtergrond voor het zweetwerk volgt Nienke seminars en workshops

Mirella Engels

Heeft samen met haar man een Friese Stabij genaamd Tibbe. Mirella en haar man deden beiden de cursussen met Tibbe, zowel bij Het Goede Spoor als bij een andere hondenschool en zij volgden natuurlijk ook de workshops en dergelijke bij en/of van de rasvereniging. Mirella is op dit moment onze webmaster.

Judith Lodewijk

Heeft een aantal jaren met eigen honden gehoorzaamheid en behendigheid gedaan bij Kynologenclub Arnhem e.o. en daar ook een aantal jaren les gegeven hierin. Judith haar passie is gedrag en gehoorzaamheid en socialisering. Heeft hiervoor bij Cynophilia destijds een opleiding gevolgd.

Frits Waanders

Frits is al jaren aan het trainen, met name heeft Frits een passie voor jachttrainingen. Deze volgt hij op zeer vroege uurtjes in het weekend. Frits kan onderdelen uit de jacht op een leerzame manier overbrengen aan de cursisten en mensen motiveren voor het onderdeel apporteren.